NIEUW!

Boek een magische sprookjesmiddag aan huis, op locatie of in onze feestruimte!

Wij organiseren sprankelende sprookjesfeesten als kinderpartijtje. Kies een eigen favoriete sprookjesprinses of een andere (sprookjes) held of mascotte en verras iedereen. Een sprookjeskinderpartijtje kan bestaan uit:

  • Meet & greet
  • Verhaal, zang en dans
  • Taart aansnijden & limonadeproost
  • Creatieve opdracht zoals kroontjes of schatkistjes versieren of een sieraad maken
  • Schminken en/of glittertattoo gezet door prinses of schminkartiest
  • Spel

De kosten voor een kinderpartijtje aan huis zijn afhankelijk van de keuze en beschikbaarheid van sprookjesheld en individuele wensen. Vraag vrijblijvend een prijsopgave via info@hetidee.nl 

Het ene kinderfeest is het andere niet

Anders dan veel andere organisatiebureaus is Het Idee gespecialiseerd in evenementen voor kinderen. Van entertainment tot creatieve knutselworkshops. Van knotsgek tot bijzonder. Dat doen we voor winkelcentra en op bedrijfsfeesten, openingen en particuliere feesten! Ouders hebben zorgeloos tijd voor andere zaken als hun kids zich goed vermaken. Maar dan wel onder deskundige begeleiding. Het Idee zorgt ervoor dat iedereen maximaal feest viert, van jong tot oud!

Kindervermaak voor bedrijven, events, winkelcentra en horeca

Wij zorgen dat kinderen fantasievol actief zijn op die momenten dat ouders even aandacht hebben voor andere leuke of belangrijke dingen. Dat doen wij met inventieve, creatieve workshops of met andere activiteiten en bezigheden. Altijd onderscheidend en met hart voor kinderen. Een event is ook voor ouders pas geslaagd als hun kinderen met een grote smile en met een leuke herinnering mee terug naar huis gaan!

Vraag naar de talloze kindervermaakoplossingen van Het Idee. Neem contact op met Anke en zij vertelt je graag meer over haar onderscheidende aanpak. 

Particuliere kinderthema en verjaardagsfeesten

Sinds 16 jaar is Het Idee actief met hartverwarmende, bijzondere kinderfeesten bij mensen thuis of op welke locatie dan ook.

Tot de meest geliefde (bij kids en ouders) behoort zeker het Prinsessenfeestje. Prinses Annabelle komt op bezoek, vertelt een spannend verhaal, laat de jonge leerling-prinsesjes diverse leuke prinsessenproeven doen en doet een gezamenlijke prinsessendansje op muziek. Alle kids krijgen tot slot een mooi Prinsessendiploma ondertekend door niemand minder dan Prinses Annabelle zelf! Maar natuurlijk heeft Het Idee ook hele leuke feestideeën voor stoere jongens of voor gemengde feestjes. Denk bijvoorbeeld aan een Piratenavontuur met een supercoole schatzoeker die met de pijl live aanwijzingen geeft waar de geheime schat ligt.... heel spannend!

Het Idee zorgt ook voor onvergetelijke belevenissen zoals bijvoorbeeld onze Ballontwisters, Face-art en schminkspecialisten en hoepelacts- en workshops. Op zoek naar een uniek en tof kinderfeest? Neem contact op met Het Idee! Anke zorgt voor maatwerk tot in de puntjes en altijd voor een betoverende glimlach bij kinderen.

Kinderfeestje organiseren op locatie?

Op de vestiging van Het Idee is een speciale ruimte ingericht voor het organiseren van kinderfeestjes en workshops tot maximaal 30 kinderen. Voor een bijzondere middag onder professionele begeleiding bieden wij unieke feestjes op maat. Vraag ons naar de mogelijkheden!