Evenementenbureau

HET IDEE EVENTS


Maatschapslaan 35
2404 CL Alphen a/d Rijn
t 06 222 20 510
info@hetidee.nlZakelijk
 
Het Idee levert naast de modules ook maatwerk voor bedrijven, instellingen en winkelcentra die iets te vieren hebben.  Enkele voorbeelden zijn

Bedenken/verzorgen van een thema Stel, uw bedrijf heeft iets te vieren en is op zoek naar iets origineels. Op basis van uw informatie ontwikkelen wij een feestplan en thema op maat. We presenteren dit aan u en  bespreken de mogelijkheden en kosten. Na akkoord zorgen wij uiteraard voor de uitvoering.

Voor elke (nationale) feestdag heeft Het Idee iets in huis Van de paashaas die uw bedrijfsborrel komt opfleuren tot het verzorgen van de Sinterklaasviering. Alles is bespreekbaar en mogelijk! Voor winkelcentra hebben wij uitgebreide programma's voor deze feestdagen. Winkelcentrum Atlas te Alphen aan de Rijn heeft al jaren 'Het Idee' als evenementen organisatie. Een greep uit de evenementen die daar hebben plaatsgevonden:

* Pasen :  Ieder jaar voor kinderen weer een nieuwe paasknutsel activiteit: Paasstokken maken (deze werden in optocht met de paashaas aangeboden aan de bewoners van een naastliggend verzorgingshuis), Paasei-tasjes maken om vervolgens paaseitjes te zoeken in de (mobiele) Kinderpaasboerderij met echte (knuffelbare) dieren! 
* Moederdag:  Het compleet verzorgen van een Wellness markt waar dames/moeders alle aangeboden diensten konden ervaren. Een leuke goodie bag kregen ze namens alle winkeliers aangeboden
Ook heeft het Idee een Hobby Crea Markt verzorgd waar kleine workshops en demonstraties gehouden werden op allerlei creatief gebied. Daarnaast waren er leuke originele moederdag cadeautjes te koop. Er kon gezellig koffie/gebak worden genuttigd op een terrasje terwijl de kinderen in een leuke kinderattractie werden vermaakt.
* Vaderdag: Het Idee bedenkt leuke ideetjes om de heren/vaders in het zonnetje te zetten. Succes ervaringen als 'Vaderslag' en 'Voetbal-Vaderdag' of de autowas actie met echte carwash dames!
*(na) Zomerse dag: optreden van een artiest (bv Thomas Berge), marktkraampjes met leuke winkelaanbiedingen, speel/schminkplaats voor kids en een zomerse aankleding van het event met verrassend entertainment zijn succesvolle ingredienten!
*Sinterklaas: Het Idee verzorgt een compleet voorprogramma (het wachten op Sint) en natuurlijk het Hoofdprogramma. Vele leuke mogelijkheden waarbij de kinderen interactief worden betrokken! Podiumprogramma's en spelprogramma's : alles heeft Het Idee in huis!
*Kerst: een kerstkoopavond wordt opgevrolijkt door een a capella Kerstgroep of Dicksens koor. Bij een vuurkorf en een kerstkraampje met gluhwein/warme chocomelk geeft dit een intieme sfeer. Kinderen worden creatief bezig gehouden met een kerst thema (kaarsen versieren,kerstballen maken,kerststukjes etc) en natuurlijk is de echte Kerstman met zijn Kerstvrouwtje aanwezig. Zij delen heerlijke kerstkransjes uit!
 
STILETTO RUN  oftewel AlphenopdeHak

In mei 2011 heeft Het Idee in Alphen de volledige organisatie gehad van 'AlphenopdeHak'. Op het Rijnplein in Alphen deden tientallen deelnemers mee en waren er honderden toeschouwers om dit kleurige fleurige evenement te aanschouwen. Graag vertelt de organisatie u meer over dit succesvolle event!


Wellnessmarkt, HobbyCreaMarkt, MultiCultiMarkt, Kerstmarkt:

Met groot succes zijn deze markten door "het Idee" georganiseerd voor winkelcentrum Atlas. Belangrijk vinden wij dat er een ruim en gesorteerd aanbod is van diverse kramen ("van alle soorten slechts 1") met daarnaast leuke publiekstrekkers en entertainment. Zo kan het winkelend publiek naast het shoppen ook genieten van leuk vermaak dat voor elke soort Markt weer anders is. Als voorbeeld noemen wij u het maatwerk programma van de Multicultimarkt in 2011 :
- mobiele acts: de zus van Tante Lien : een hilarische act waarbij een professionele actrice in de huid kruipt van ... Ze brengt een lach op ieders gezicht! 
- een Japanse dame die nootjes uitdeelt aan het winkelend publiek
- optreden van een Salsa dansgroep met daarbij een demonstratie + workshop waaraan ook het winkelend publiek kan deelnemen
- demonstratie Japanse vechtsport Aikido
- demonstratie en workshop voor publiek: Djembe / Percussie!
- Een Marokkaanse Loungetent waar op originele Marokkaanse wijze thee wordt geschonken en de waterpijp kan worden geproeft!
- Henna tatoeages door een Marokkaanse dame en Hairwave door een Curacaose dame
- Caribische danseressen
- Zangers en Zangeressen uit diverse werelddelen die een optreden verzorgen. 
- Kinder multi-culti-colour activiteit (creatieve kleurrijke workshop)
- multiculti kraampjes met producten (muziek,sieraden,tassen,kleding etc Van elk soort 1 kraam) en etenswaren uit diverse culturen