Evenementenbureau

HET IDEE EVENTS


Maatschapslaan 35
2404 CL Alphen a/d Rijn
t 06 222 20 510
info@hetidee.nlDe Schatzoeker

HetIdee verhuurt schatzoekers voor prinsessen en piraten feestjes. Deze schatzoekers zijn ontwikkeld voor kinderfeestjes, vriendenuitjes, familiedagen, maar ook voor scholen en kinderdagverblijven.

Het product is bedacht en ontwikkeld door professor Walvis van www.kids-concepts.nl en zijn niet te koop. HetIdee is de partner voor de omgeving Leiden met de rechten voor de verhuur. 

Met dit schatzoeker- pakket vier je een compleet kinderfeestje thuis. Aan alles is gedacht om er een onvergetelijk kinderfeestje van te maken:

Het feest begint met het verhaal van piraat Arends Albatros of prinses Esmeralda. Deze verhalen zijn speciaal voor deze schatzoekerfeestjes geschreven, prachtig geïllustreerd door Anet van de Vorst  (www.anetvandevorst.nl) en professioneel ingebonden.Het verhaal legt uit dat ze weliswaar een schatkist hebben, maar dat de sleutel waarmee de schatkist opengemaakt kan worden kwijt is. Het is de bedoeling om die sleutel terug te vinden, zodat de schatkist alsnog opengemaakt kan worden. Maar…… er zijn heel veel sleutels te vinden en slechts 1 past er op de schatkist.

De sleutels kunnen worden gevonden met de speciale prinsessen/piraten schatzoeker die automagisch helpt om de schat te vinden. Onder begeleiding van een ouder kunnen de prinsessen/piraten  zo een speurtocht door de omgeving maken, waar nog jaren over wordt gesproken. Onderweg vinden de kinderen sleutels die zijn verstopt en die natuurlijk allemaal gevonden moeten worden.

Dit feest duurt inclusief het voorlezen van het verhaal en de speurtocht ongeveer anderhalf tot 2 uur (afhankelijk van aantal verstopte sleutels en grootte van de speurtocht). Uit ervaring blijkt dat dit zowel voor kinderen van 4 als voor kinderen van een jaar of 10 erg leuk wordt gevonden. Zeker zolang ouders de magie van de schatzoeker voor zich kunnen houden!

Bij het pakket zit een draaiboek en een handleiding voor de prinsessen/piraten schatzoeker. Feestversiering en een schat voor in de schatkist (bijv. taartversiering, snoep, uitdeelcadeautje) kun je zelf er nog bij kopen.

De pakketten kosten €80,- per dag inclusief BTW. Wij vragen een borg van €50,- en een kopie van uw legitimatiebewijs.